Kennisbank

Memo-ICT: Shopware Specialist in Nederland

Shopware specialist gezocht voor jouw e-commerce vraagstuk? Memo ICT helpt je verder. Shopware is een fantastisch platform voor e-commerce ondernemingen. Ondernemingen die niet meer weg zijn te denken. Soms wil je als ondernemer een partij die verstand van zaken heeft. Met Memo-ICT heb jij een partner die verstand heeft van Shopware, die problemen voor je oplost maar die ook plug-ins speciaal voor Shopware ontwikkelt.

 

Wat is Shopware?

Shopware is een platform dat e-commerce oplossingen biedt. Zo kun je makkelijk jou eigen webshop beginnen. Er zijn verschillende beschikbare licenties voor elk soort bedrijf van elke grootte.

De gratis editie van Shopware is ideaal voor de beginnende webshop eigenaar. Met het platform kun je makkelijk beginnen met het bouwen van je eigen e-commerce winkel. Shopware biedt ook andere licenties tegen betaling. Handig wanneer jouw webshop of e-commerce onderneming groeit, of wanneer je weet dat je betaalde functies nodig gaat hebben. Bijvoorbeeld voor bestaande winkels die ook online willen gaan verkopen.

Met de verschillende betaalde Shopware licenties krijg je toegang tot meer plug-ins en functionaliteiten binnen het e-commerce platform.

Wat is een Shopware specialist?

Heb jij moeite met het opzetten van een webwinkel? Of heb je het meeste zelf al gedaan maar kom je er toch niet zelf uit? Dan kan een Shopware Specialist zoals Memo-ICT jou helpen.

Een Shopware specialist is een ondersteunende partner voor jouw online onderneming maar ook voor Shopware zelf. Memo-ICT is dé Shopware specialist van Nederland, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het platform. Zo kunnen we meedenken in de beste aanpak voor een gebruiksvriendelijke, veilige webshop, met alle functies die jouw onderneming nodig heeft.

Niet alleen bij de live-gang van webshops worden wij ingeschakeld. Memo-ICT bemiddeld en levert ook support en know-how bij het oplossen van verschillende complexe ICT problemen binnen het Shopware platform. Ook zijn wij jouw partner wanneer het gaat om het kiezen en implementeren van de beste plug-ins. Zo heb jij een gebruiksvriendelijke en veilige webwinkel.

Beheer

Het is belangrijk dat de webshop goed word beheerd. Soms kan het zo zijn dat de plug-ins op jouw website niet helemaal up-to-date zijn. Het monitoren van jouw Shopware shop en alle technologie daarom heen is essentieel voor de online verkoop van jouw product of service.

Shopware op maat

Ben jij op zoek naar een plug-in of een Shopware storefront op maat? Misschien wil je je bestaande bedrijfssystemen koppelen aan jouw webshop. Bijvoorbeeld accounting, klantbeheer of salessystemen. Dit kunnen we voor je regelen met het opzetten van een API. Een API (Application Programming Interface) is een software-interface. Dit maakt het mogelijk om twee applicaties te laten communiceren. Het dient als een tussenpersoon tussen twee systemen, die de boodschappen als het ware doorgeeft van het ene systeem naar het andere.

Ook maken we als shopware specialist graag een plug-in voor je op maat. Een plug-in is een aanvulling op een het standaard Shopware platform. Met plug-ins kun je extra modules installeren op jouw webwinkel. Bijvoorbeeld het toevoegen van VATLayer die voor je kijkt of de ingevulde en zelfs internationale BTW gegevens kloppen. Of een postcode plugin, die aan de hand van een postcode en huisnummer, automatisch het adres van jouw klanten invult.

Met de juiste plug-ins vergroot je het gebruikersgemak van jouw webwinkel voor de klant of bespaar je zelf tijd.

Contact

Voor complexe vraagstukken maar ook voor de kleinere webshop: de Shopware experts van Memo-ICT helpen je graag mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier