Kennisbank

Waarom een webshop op maat laten bouwen?

Mensen shoppen tegenwoordig steeds meer online dan fysiek in de winkel. Daarnaast zijn mensen ook sneller geneigd om meer geld uit te geven in een webshop. In deze digitale wereld waarin we leven, is het daarom ook van belang dat de eerste indruk van je webshop goed is. Je webshop is immers de online winkeletalage en het visitekaartje van je bedrijf. In deze blog nemen we je mee in de redenen waarom je moet kiezen voor een webshop op maat.

Een goede eerste indruk

Een webshop bezoeker bepaalt gemiddeld binnen 5 seconden of hij of zij wel of niet op de webshop blijft hangen. Een goed werkende webshop is daarom van belang voor een eerste indruk. De bezoeker moet precies kunnen vinden waar hij naar op zoek is. Memo ICT zorgt ervoor dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is en dat de klanten een goede ervaring hebben.

Professionals aan het werk

Wil je een succesvolle webshop met prachtige resultaten hebben? Dat vergt veel kennis, ervaring en natuurlijk personeel dat met een flinke dosis passie en enthousiasme aan het werk gaat. Als actief ondernemer heb je vaak niet de tijd en ervaring om een goede webshop te maken. Het is dan vaak beter om deze taak uit te besteden aan professionals.

De diverse expertises vanuit ons team bieden ons de mogelijkheid om onze klanten te voorzien van een webshop die de conversies laat groeien binnen het bedrijf. Het team van Memo ICT staat voor je klaar om een goed lopende en goed uitziende webshop te bouwen of te optimaliseren met de nieuwste Shopware functies.

Een op maat gemaakte webshop presteert beter

Waarom een webshop op maat laten maken? Het antwoord is vrij simpel: een op maat gemaakte webshop presteert beter. Een op maat gemaakte webshop presteert beter op technisch gebied; hij is sneller, flexibeler en veiliger. Maar het laat ook direct zien wie jij bent en waar je voor staat.

Een op maat gemaakte webshop uit handen geven

Een op maat gemaakte webshop kun je het beste laten uitbesteden. Professionals gaan ermee aan de slag en binnen een mum van tijd is jouw webshop gereed om gelanceerd te worden. Als er wat veranderd moet worden, dan helpt het team van Memo ICT je verder. Je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken, want het team van professionals staat voor je klaar. Jij hebt meer tijd voor activiteiten die jij wil doen en wij zorgen ervoor dat je webshop goed werkt en zich onderscheidt van de rest.

Contact

Memo ICT is gespecialiseerd in Shopware, zowel in ontwikkeling als onderhoud. Door jarenlange ervaring van een groeiend team van experts kan Memo ICT jou ondersteunen bij zowel de realisatie van een nieuwe e-commerce oplossing, als bij de ontwikkeling van maatwerk koppelingen en het onderhoud hiervan.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie over een opmaat gemaakte webshop? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier en het telefoonnummer +31 (0) 591 230 014.

Maatwerk de juiste stap voor jou? Laten we het samen ontdekken!

Benieuwd of een webshop op maat de juiste keuze is voor jou, of samen sparren over een andere e-commerce uitdaging? De specialisten van Memo ICT staan je graag te woord. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier