Memo ICT: dé Shopware Specialist

Memo ICT is jouw Shopware specialist. Als officiële Shopware Business partner bouwen of vernieuwen we je webwinkel en denken we actief mee over creatieve en technische oplossingen, die we vervolgens zelf ontwikkelen en implementeren in je Shopware webshop.

Wat is Shopware?

Shopware is een platform dat e-commerce oplossingen biedt, waardoor je makkelijk jouw eigen webshop kunt beginnen. De gratis editie van Shopware is ideaal als je een startend bedrijf hebt. Voor degenen die serieuzer zijn, is het echter handig om verder te kijken. Shopware biedt namelijk ook licenties aan tegen betaling. Met de verschillende betaalde Shopware licenties krijg je toegang tot meer plugins en functionaliteiten binnen het platform.

Wat is een Shopware specialist?

Heb jij moeite met het opzetten van een website of webwinkel? Dan kan een Shopware specialist zoals Memo ICT jou van start helpen. Een Shopware specialist is een ondersteunende partner voor jouw online bedrijf. Memo-ICT is dé Shopware specialist van Nederland en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met Shopware. Wij kunnen meedenken over de beste aanpak voor een gebruiksvriendelijke en veilige webshop die voldoet aan al jouw designwensen voor jouw onderneming.

Memo ICT: voor jouw Shopware plugins

Plugins

Wij ontwikkelen websites en koppelingen op maat voor onze klanten. Naast het ontwikkelen van nieuwe projecten, houden wij ons ook bezig met het reguliere onderhoud van websites en koppelingen. Hierdoor is jouw webshop altijd herkenbaar en up-to-date. Als Shopware specialist maken wij ook graag een plugin op maat voor je. Zoals het woord al zegt, is dit een aanvulling op het standaard Shopware-platform. Met deze extra plugins kun je jouw webshop nog gebruiksvriendelijker maken, wat uiteindelijk kan leiden tot meer conversies.

Onze werkwijze

De werkwijze van een Shopware specialist omvat niet alleen het gebruik van het e-commerce systeem van Shopware, dat altijd met de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke innovaties komt, maar ook het gebruik van de talloze mogelijkheden die het platform biedt om je webshop vorm te geven. Aangezien je website ook een online visitekaartje is van je bedrijf, is het belangrijk om je te onderscheiden van je concurrenten.

Shopware specialist webwinkel

Een webwinkel die op Shopware draait, biedt klanten de mogelijkheid om een echte winkelervaring online te ervaren. Bij Memo ICT bouwen de Shopware specialisten je webshop op vanaf de basis. Ze bespreken je wensen en de functies die je aan je webshop wilt toevoegen, en gaan vervolgens aan de slag om je webshop vorm te geven en te zorgen voor een hoog niveau van gebruiksvriendelijkheid.

Nieuwe maar ook bestaande webshops

De Shopware specialisten van Memo ICT zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe projecten, maar ook in het herinrichten van bestaande Shopware 5 of 6 webwinkels. We kunnen deze webshops optimaliseren met de nieuwste technische updates, op maat gemaakte plugins en een frisse lay-out. Bij ons kun je erop vertrouwen dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is en beschikt over een passend design.

Team Memo ICT

Contact

Voor complexe vraagstukken maar ook voor de kleinere webshop: de Shopware experts van Memo-ICT helpen je graag mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier