Memo ICT: voor jouw Shopware plugins

Een plugin kan toegevoegde waarde bieden aan je bestaande software. Het biedt je de mogelijkheid om je webshop nog beter te optimaliseren, wat voordelen kan hebben voor de gebruiksvriendelijkheid van je webshop en de frequentie van je verkopen. Je kunt de plugins gemakkelijk aan- en uitzetten en zo optimaal gebruikmaken van hun functionaliteit. Het inpluggen van plugins maakt het toevoegen van functionaliteit eenvoudig.

Memo ICT: voor jouw Shopware plugins

Wat is een Shopware plugin?

Een plugin is een op zichzelf staand programma, code of script dat je kunt toevoegen aan je webshop. Plugins worden gebruikt om de standaard functies uit te breiden en zo extra functionaliteit toe te voegen aan jouw webshop. Je kunt voor allerlei doeleinden een plugin gebruiken en zo jouw webshop optimaliseren met handige tools.

Onze Shopware plugins

Je kunt verschillende plugins gebruiken voor het eindresultaat wat je wil hebben. Memo ICT heeft een aantal plugins zelf gebouwd, zodat er van deze plugins gebruik kan worden gemaakt door iedereen. Dit zijn onder andere de plugins die wij zelf hebben gebouwd:

Easy Credits

Met de Easy Credits plugin wordt jouw Shopware software nog toegankelijker voor bezoekers. Deze plugin maakt het mogelijk om het tegoedbedrag per bestelling eenvoudig aan te passen. In het overzicht kun je gemakkelijk aanpassingen doen en zien welk bedrag je aan wie hebt bijgeschreven en voor welke bestelling. De door Memo ICT ontwikkelde credit plugin is de eerste in zijn soort en speciaal ontwikkeld om te draaien op jouw Shopware e-commerce platform.

MailChimp sync

Met de MailChimp sync plugin hoef je je abonnees niet meer bij te houden, de plugin doet het namelijk voor je. Zo ben je minder kwijt aan het bijhouden van je abonnees en heb je meer tijd over voor je bedrijf. Met MailChimp houd je eenvoudig overzicht van al jouw abonnees.

postcode.nl plugin voor shopware memo ict

Postcode.eu: Adresvalidatie en Autocomplete

De postcode.eu plugin heeft meerdere functionaliteiten. Hij zorgt ervoor dat er bij het afrekenen directe adresvalidatie plaatsvindt, herkent typefouten met type-ahead voorspellende technologie, biedt super snelle directe adressuggesties, corrigeert adressen automatisch, ondersteunt adresgegevens van veel Europese landen en heeft officiële en up-to-date data beschikbaar.

Default Registration Country

De Default Registration Country plugin biedt een kwaliteitsfunctie voor klanten door standaard een land te selecteren in alle adresformulieren van de Shopware-website. Hierdoor wordt het registratie- en afrekenproces voor nieuwe klanten eenvoudiger..

Outdated Browser Warning

Soms maakt je webshop gebruik van web-technologieën die bepaalde browsers niet ondersteunen. Deze software plugin informeert bezoekers dat hun browser een mindere kwaliteit zal hebben en helpt hen een ondersteunende versie hiervan te downloaden.

Voor mee informatie kun je contact opnemen met onze experts van Memo ICT. Wij helpen je graag verder met het optimaliseren van jouw website, doormiddel van Software plugins.

Contact

Voor complexe vraagstukken maar ook voor de kleinere webshop: de Shopware experts van Memo-ICT helpen je graag mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier