Plugins

Postcode.nl plugin: kies voor een veilige & snelle afhandeling voor jouw eindgebruiker.

Je zult het vast herkennen: de immense hoeveelheden velden die je in dient te vullen bij een online aankoop. Niet alleen frustrerend als je snel op zoek bent naar een product, maar ook erg belastend voor jou als webshop-eigenaar. Hoe uitgebreider je afrekenproces immers is, des te groter de kans op een vroegtijdige verlaten en dus geannuleerde bestelling. Met de postcode.nl-koppeling voorkom je het onnodig invullen van tientallen velden, door op basis van de postcode het adres op te halen. Hoe gaat dit exact in zijn werk, welke implementatie-mogelijkheden zijn er en welke voordelen biedt het jou als webshop eigenaar? Memo ICT helpt je op weg.

Shopware en postcode.nl

Memo ICT is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Shopware webshops & plugins. Door deze jarenlange ervaring met het systeem en ons partnership met Shopware waren wij in staat om de postcode.nl functionaliteiten te implementeren voor Shopware. Hiermee maak je jouw afreken proces nog gebruiksvriendelijker. Shopware is natuurlijk niet het enige systeem die deze functionaliteit biedt doormiddel van postcode.nl, dit is bijvoorbeeld ook een veel gebruikte koppeling op CMS-systemen als WordPress en Magento. Met de koppeling van Memo ICT voor Shopware creëer je echter wel het beste van beide werelden: het snelste e-commerce CMS met de beste database voor Nederlandse postcodes.

Het gemak van de postcode.nl-plugin.

In de wereld van plugins en add-ons zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat biedt toegevoegde waarde voor mij als ondernemer, maar ook voor mijn eindgebruiker? Je moet als webshop eigenaar immers rekening houden met allerhande factoren, website snelheid, een interactief ontwerp, een snelle check-out en bovenal: gebruikersgemak. De postcode.nl-koppeling van Memo ICT combineert de beste factoren van het bovenstaande.

Doormiddel van een koppeling met de database van postcode.nl faciliteren we een nog snellere check-out voor jouw webshopbezoeker. Door de postcode en het huisnummer in te vullen in de velden wordt automatisch het adres aangevuld, wat niet alleen tijd bespaart voor de bezoeker maar ook de kans op een tikfout verkleind. Hiermee is het enigszins ongemakkelijke moment om je pakketje op te halen bij de bovenbuurman voorgoed verleden tijd.

Ben jij klaar voor de beste e-commerce oplossing?

Klaar om jouw webshop uit te rusten met een koppeling van Memo ICT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je over de implementatie, ontzorgen je op het gebied van ontwikkeling en verlenen vrijblijvende ondersteuning bij onvolkomenheden. Wist je bijvoorbeeld dat wij niet alleen de postcode.nl koppeling hebben geschreven, maar ook andere plugins voor shopware ontwikkelen? Neem een kijkje op onze plugin pagina en ontdek de kansen voor jouw e-commerce oplossing.

Contactformulier