Plugins

Shopware Alumio Dashboard: Jouw statistieken in de admin van shopware

Sinds kort werken we bij Memo ICT nauw samen met Alumio, als officiële Alumio Associate Partner. Op het interface van Alumio kun je koppelingen bouwen, managen en monitoren. Alumio zorgt er vervolgens voor dat via deze koppelingen data op jouw website te gebruiken is. Lees er hier meer over.

Alumio dashboard in Shopware 6

Alumio vraagt, wij draaien. De plugin die we hebben geschreven laat de status van processen in Alumio zien op het dashboard van Shopware 6.

Hierdoor wordt het iedere Shopware 6 gebruiker nog makkelijker gemaakt om Alumio te gebruiken. Met deze plugin is het namelijk niet meer nodig om, naast een Shopware 6 dashboard, ook een Alumio dashboard open te hebben staan. De status van alle verbindingen die via Alumio worden gemaakt, is vanaf nu gewoon te zien in het Shopware dashboard. Lekker overzichtelijk!

Ook jouw shopware plugin door ons laten ontwikkelen ?

Heb jij ook een toepassing in gedachten die Shopware 5 of 6 nog fijner in gebruik zou maken? Wij helpen je hier graag mee! Wij bouwen de door jou gewenste Shopware 5 of 6 plugin voor jouw platform of service.

Contactformulier