Shopware specialist.

Memo ICT: jouw Shopware specialist.

Shopware specialist gezocht voor jouw project? De e-commerce specialisten van Memo ICT helpen je graag verder. Bij Memo ICT kun je terecht voor alle hulp bij Shopware: van de volledige opbouw van je webshop tot advies. Onze specialisten zorgen ervoor dat je het optimale uit je Shopware website kunt halen. Ons team van Shopware deskundigen kijkt met je mee naar je wensen en behoeften voor je webshop. 

Shopware hulp voor bestaande of op te zetten webshops

Onze Shopware experts kunnen je in elke fase van het beheren of opzetten van een webshop adviseren, waarbij het niet uitmaakt of je al met Shopware werkt of dat je nog een webshop moet opzetten. In het eerste geval kijken we met je mee naar hoe je webshop op het moment is ingericht, en hoe we dat nog beter kunnen doen om zo de resultaten van je webshop te optimaliseren. Als je webshop nog in de kinderschoenen staat kijkt het team van Memo ICT mee naar het proces van A tot Z: vanuit jouw wensen en behoeften adviseren we over hoe je je webshop het best kunt ontwerpen en inrichten.

Deze bedrijven gingen je voor

Het juiste e-commerce platform

Shopware is nu een aantal jaar flink aan de weg aan het timmeren en is snel een van de meest populaire e-commerce platforms geworden. Over het algemeen wordt het platform als heel gebruiksvriendelijk en makkelijk gezien en daarom het geschikte platform voor iedereen. Maar soms zijn er uitzonderingen. En daarom blijven we altijd kritisch en kijken we met je mee of Shopware wel het juiste e-commerce systeem is om mee te werken, of dat het beter is om voor een alternatief te gaan.

Neem contact op

Over Shopware

Het Duitse e-commerce platform Shopware bestaat al sinds 2000, maar wint vooral de laatste paar jaar in Nederland aan populariteit. Wereldwijd draaien er al meer dan 40.000 webshops op Shopware, waaronder die van grote merken als Haribo, Philips, Nikkie en Douglas. Shopware is vooral zo populair omdat het een heel gebruiksvriendelijk interface heeft en daardoor een makkelijk platform is voor beginnende webshopeigenaren.

Maar ook voor grote shops of ervaren e-commerce builders heeft het platform genoeg te bieden. Doordat Shopware open source werkt kun je je shop eindeloos naar eigen wens invullen. Shopware is, afhankelijk van je behoefte en grootte van je bedrijf, verkrijgbaar in een Professional en Enterprise edition.

Nieuwsgierig geworden?

 

Wij vertellen je graag meer over het platform en de kansen voor jouw organisatie!

 

Je bent ook altijd welkom voor een kopje koffie, dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.

 

Adres

Kapitein Nemostraat 20

7821AC Emmen

 

Contactformulier