Kempers.de

Shopware 6

In opdracht van Kiener e-commerce in Leek hebben we voor Kempers.de autorecycling een geheel nieuwe frontend gebouwd, waarbij we de look en feel volledig hebben aangepast naar de huisstijl en wensen van Kempers. Daarnaast zijn we ook een stap verder gegaan met de technische kant van de webshop en hebben we een aantal Shopware functionaliteiten op maat voor Kempers ontwikkeld. Een mooi, uitdagend project die we voor Kiener hebben mogen uitvoeren.

Kempers.de

Frontend

De webshop van Kempers had een volledig nieuwe look en feel nodig. Deze hebben wij volgens de huisstijl en wensen van Kempers gerealiseerd. Ook hebben we aan de frontend een custom zoekfunctie gebouwd. Hiermee kunnen klanten op verschillende manieren zoeken tussen de auto-onderdelen die beschikbaar zijn in de webshop van Kempers.

Custom functionaliteiten

Naast dat we voor Kempers een nieuwe frontend hebben gebouwd, hebben we ook een aantal custom functionaliteiten ontwikkeld, die voor veel winkelgemak voor de klant zorgen, zoals real time synchronisatie van de voorraad van Kempers.de en een koppeling naar gerelateerde onderdelen van het onderdeel waar de klant naar op zoek is.