Over ons

Wie we zijn

Memo ICT is gespecialiseerd in Shopware, zowel in ontwikkeling als onderhoud. Door jarenlange ervaring van een groeiend team experts kan Memo ICT ondersteunen bij zowel de realisatie van een nieuwe e-commerce oplossing, als bij de ontwikkeling van maatwerk koppelingen en het onderhoud hiervan.

Specialist in e-commerce.

Memo ICT is opgericht in 2015. Oprichter Johan Moormann merkte dat er steeds meer vraag was naar kennis van het innovatieve en opkomende e-commerce systeem Shopware. Na een aantal losse opdrachten te hebben uitgevoerd, besloot hij Memo ICT op te richten, waar alle Shopware kennis onder één dak te vinden is. Met Memo ICT wil hij de beste team Shopware specialisten van Nederland worden. Als officiële Shopware Business Partner fungeert Memo ICT als een one-stop-shop voor ontwikkeling, onderhoud, maar ook complexere vraagstukken en probleemoplossing van Shopware webshops.

Wat we doen

Memo ICT creëert en installeert slimme e-commerce oplossingen voor je Shopware webshop. In het web van talloze webwinkels is het belangrijk om je te onderscheiden middels een eigen online identiteit. Memo ICT denkt hierover met je mee en zorgt dat je webshop op een hoger plan gebracht wordt. Als officiële Shopware Business Partner hebben we alle kennis in huis om jouw webshop te bouwen en te updaten met de nieuwste Shopware functies. Ook bouwen wij zelf e-commerce oplossingen die fungeren als extensie van het huidige Shopware aanbod. Zo creëren wij een professionele en gebruiksvriendelijke webwinkel op maat voor je.

netherlands-map

Werkwijze

Ontwikkeling op maat van je Shopware webshop

Naast dat Shopware een e-commerce systeem is dat altijd met de nieuwste, gebruiksvriendelijke technische snufjes komt, biedt het platform talloze mogelijkheden om je webshop vorm te geven zoals je maar wilt. Niet alleen zorgt dit voor tevreden klanten, maar ook ben je de concurrent een stapje voor door je te onderscheiden met een eigen merkidentiteit, die tot in de kleinste details verwerkt kan worden. Een webwinkel die op Shopware draait biedt de klant een echte winkelervaring, maar dan online. Memo ICT bouwt je Shopware shop vanaf nul, maar ook kunnen we je reeds bestaande Shopware 5 of 6 webwinkel een restyle geven met nieuwe technische updates, op maat ontwikkelde plugins en een frisse lay-out.

Veilige data

Behalve dat herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang zijn bij het ontwikkelen van een goed lopende webshop, is het natuurlijk cruciaal dat je webshop veilig is en alle data op een veilige plek bewaard wordt. Wij werken met met de hosting en betrouwbare servers van Hipex, waarmee je online identiteit en data veilig bewaakt worden. De veiligheid van je data heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit.